Huwelijksfotograaf aanvragen

Ben jij opzoek naar je huwelijksfotograaf?

Ben je opzoek naar een huwelijksfotograaf? Doe hier je aanvraag, je aanvraag komt meteen terecht bij de beste fotografen uit jouw buurt.

Je huwelijk is één van de belangrijkste dagen uit je leven. Een dag die vliegensvlug voorbij gaat. Laat daarom je huwelijk vast leggen door een professionele fotograaf zodat je er achteraf nog veel kan van genieten!

Vraag je offerte aan en kom in contact met maximaal 5 fotografen.

Waar op letten bij het kiezen van een huwelijksfotograaf?

Elke fotograaf werkt anders, ga daarom opzoek naar verschillende fotografen leg de voor en nadelen naast elkaar en vergelijk. Belangrijke zaken zijn prijs, stijl, duur van de shoot en de aangeleverde foto’s of album. Past een fotograaf perfect bij de stijl die je in gedachten hebt maar twijfel je bijvoorbeeld aan het aantal foto’s dat je gaat ontvangen? Vraag het hen, bespreek je wensen en kom tot een leuke samenwerking. De fotografen zullen zeker luisteren naar je wensen het is tenslotte jouw dag!

Huwelijksfotograaf

Hoe werkt een huwelijksfotograaf

Op voorhand spreken jullie af waar en wanneer de fotograaf moet zijn. Meestal wil de fotograaf er ’s morgens al zijn wanneer de bruid en bruidegom zich klaar maken. Zo kan de fotograaf de hele dag van jullie huwelijk vast leggen. Meestal kiest de fotograaf er voor om de bruid te volgen, maar wanneer mogelijk gaat probeert de fotograaf ook even de bruidegom te gaan fotograferen tijdens het klaar maken.

Na het klaar maken wil de fotograaf absolute de eerste blikken vast leggen wanneer de bruid in haar mooie kleed te voorschijn komt en wanneer ze de bruidegom weer ziet.

Natuurlijk maakt de fotograaf foto’s tijdens de ceremonie, kerkelijk huwelijk en feest.

Ook maak je best 1u – 2u tijd om even apart met de fotograaf een fotoshoot te doen voor de meer ‘officiële’ foto’s.