Huwelijksfotograaf

Ben jij opzoek naar je huwelijksfotograaf in Olen?

Dan ben jij bij jehuwelijksfotograaf.be aan het juiste adres! Jehuwelijksfotograaf.be is een website gestart door verschillende ervaren fotograferen om zo iedereen een passende fotograaf uit de buurt te kunnen waar maken.

Je Huwelijksfotograaf

Huwelijksfotograaf Olen, de allermooiste foto’s!

Onze fotografen hebben jaren lange ervaring! Zo zorgen we voor de mooiste foto reportage die je je kan voorstellen.

Huwelijksfotograaf Olen

Loveshoot

Een loveshoot is een ideale tussen stap tussen je verloving en huwelijk. Sommige fotografen bieden een loveshoot aan om zo het koppel al een keertje te leren kennen. Dit zorgt er voor dat alles op de dag van het huwelijk is spontaner is.

Een loveshoot kan je ook gebruiken wanneer je eigen unieke attenties wil geven op je huwelijk aan je gasten met een foto van jullie.

Hoe werkt een huwelijksfotograaf

Op voorhand spreken jullie af waar en wanneer de fotograaf moet zijn. Meestal wil de fotograaf er ’s morgens al zijn wanneer de bruid en bruidegom zich klaar maken. Zo kan de fotograaf de hele dag van jullie huwelijk vast leggen. Meestal kiest de fotograaf er voor om de bruid te volgen, maar wanneer mogelijk gaat probeert de fotograaf ook even de bruidegom te gaan fotograferen tijdens het klaar maken.

Na het klaar maken wil de fotograaf absolute de eerste blikken vast leggen wanneer de bruid in haar mooie kleed te voorschijn komt en wanneer ze de bruidegom weer ziet.

Natuurlijk maakt de fotograaf foto’s tijdens de ceremonie, kerkelijk huwelijk en feest.

Ook maak je best 1u – 2u tijd om even apart met de fotograaf een fotoshoot te doen voor de meer ‘officiële’ foto’s.